сряда, 12 ноември 2008 г.

Храбрият Ковач(ки)
"Ще се боря и ще доказвам, че се съм прав. Ще обжалвам гаранцията от 300 000 лева, които в момента ги нямам, но ще ги търсим."
казал наш Христо по повод на умопомръчителната (wtf?) гаранция наложена нему. Само за сравнение за подобни престъпления в страната на Обама гаранцийките започват от 5 милона зелени банкнотки. Но това не е темата на следобедното ми откровение. А каква е темата се питате.
Темата е социалната отговорност която носим като общество към такива видни и щедри и честни бизнесмени - радетели за благото на българския народ. Та предлагам да започнем да правим дарения за да внесем дружно изисканата гаранция и да пуснем добрият човечец сред народа за да може да прави още и още добри дела (тегленето на ДДС в огромни размери е едно от тях), ами че така де за какво са и притрябвали на държавата тези излишни парици и без това си имаме бюджетен излишък. По - добре да са в офшорните сметки на Христо.
Ако подкрепяте идеята да спасим човек, пишете тук и ще организираме нещата, ще намерим тези пари заедно! В тази връзка, ако не искате да Ви е студено през зимата, ако не искате да стоите гладни, ако не искате банката да ви вземе апартамента, ако не искате да Ви лъжат, ако не искате да Ви крадат, ако не искате децата Ви да са наркомани, проститутки или сводници, ако не искате някой да краде платеното от Вас и Вашите фирми Данък Добавен Стойност, изпратете SMS с текст "NE ISKAM" на номер 00000 (без увеличение на телефонната тарифа)
....

3 коментара:

  1. Аз ще пусна няколко SMS-a, като добавя че единия ще е защото не искам с парите на Храбрия Ковач(ки) да се купуват гласовете на все по-бедните българи по време на избори...

    ОтговорИзтриване
  2. Ама той си направи партия собствена вече, защо му е да купува :)

    ОтговорИзтриване