петък, 28 ноември 2008 г.

Господин депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо еФтино*

*Ъпсурд - Колега

Като един социален ТИП (какъвто съм АЗ) с оглед на желанието , което имат някои някой народни представителчета начело с Ваньо Хърков от партията на лудите а.к.а. Атака да си осигурят спокойни старини.

"Депутатите, чийто пълен мандат е изтекъл, не са избрани в следващото Народно събрание и са навършили 55 години, да се пенсионират, независимо от размера на осигурителния стаж и да получават пенсия в размер на 70% от възнаграждението на народен представител, което е над 1000 лева. Такива промени в кодекса за социалното осигуряване са внесли в парламента група депутати, начело с Ваньо Хърков от „Атака”. Подкрепили са го други депутати от опозицията, независими и няколко от левицата."

предлагам да организираме продължение на кампанията за събиране на пари за гаранцията на Христо Ковачки, предлагам да се намалят пенсиите на редовите български граждани, инвалиди и др. "тъмни" субекти които само харчат парите на нашите честни народни избранници, предлагам да се намалят с 1/е песните на гореспоменатите и да се даде пожизнена пенсия на всеки бивш, настоящ и бъдещ депутат, не за друго ами да са им спокойни старините, все пак направиха толкова много за България (икономиката цъфти, няма безработица, построиха магистрали и др. добрини), та предлагам да открием разплащателна сметка от която г-на член на "Атака" и другите нему-подобни да могат да теглят по колкото и когато поискат от нея!
Съзнателно и безотговорно издигам лозунга "На всеки Български депутат - не по 1000 а по 2000 не пари а евра"
И накрая, не го разбирайте като подстрекаване, ама ето телефонa на американското посолство в България - 02/963 20 22, пък и вече томболата за зелени карти започна....

Няма коментари:

Публикуване на коментар