вторник, 6 януари 2009 г.

Ще го духаме, определно ще го духаме (ако не махнем комунистите)

"Очертава се България да бъде една от най-засегнатите държави в конфликта между Русия и Украйна. Това каза междувременно президентът Георги Първанов. Той предложи в тази кризисна ситуация да се пусне отново трети блок на АЕЦ "Козлодуй", което може да стане за около месец, но според него до тогава ситуацията може да се нормализира."

Очевидно олигархично - промосковско настроените агент Гоце и другаря Дмитриевич Станишев, все още не са се адаптирали към следпразничния работен процес (то не че са били някога де), та бълват глупост, след глупост, след глупост, нЕмат спирачка тия хора. Поредният бисер, изакан от гореспоменатите господа е

Станишев: Иде криза.

Първанов: Да пуснем 3-и блок

Да поразсъждаваме малко върху екшън плана на господина, бивш агент на Държавна Сигурност... НЕуважаеми г-н Първанов, как така си го пускате и си го спирате този 3-ти блок, когато си поискате бе? Нал' уж Европата ви нареждашe какво да правите с реакторите или Ви е по - удобно да изпълнявате поръченията на "братска" Русия? Дайте да решим все пак накрая накъде ще се ориентираме! На запад или на изток, или може би искате да гушнете Чичко Путин? Това Ви превръща в мръсни комунистически лъжци, каквито сте били и винаги! Спомням си как имаше едни министри с героични погледи зад очилцата, които сключваха ”най-изгодния” за следващите 20 години договор с Русия и Газпром? Нали има и сега един министър-юначага-смелчага-патриот, който се кълнеше, че у нас не може да има криза за каквото и да било? Къде са те сега? Какво правят, защо мълчат ? А малкото които говорят са гадни популисти! Ако пуснете 3-ти блок какво ще направите? Ще топлите котлите на тецовете с ток ли? Ама така е готино де - да си правите евтин PR пред малкото малоумници които още ви вярват. Как можете да приказвате нещо, след като знаете, че е АБСОЛЮТНО невъзможно да стане ?!?

Хайде после пак гласувайте за комунистите, та да Ви видим докъде ще я докараме !

2 коментара:

  1. Не, че има голяма връзка със същината на темата, но пък кореспондира със заглавието, донякъде.

    Наскоро видях, че някакъв майстор на гайди, бил изработил няй-малката гайда от скротум на пръч. Мисля си духалото от какво ли е направил :?

    Сетих се за този пример, щото духането ще е, толкова смрадливо този път, че и "магистралка" с 30 години стаж едва ли е виждала такова..

    ОтговорИзтриване
  2. Е как да няма връзка, има си :) Само дето ние ще духаме на доста по голямо нещо от това на пръча :)

    ОтговорИзтриване