събота, 10 януари 2009 г.

Петиция против Петицията за спасяване на руския алкохолик - убиец!

"Петиция срещу ефективната присъда на Максим Стависки и в подкрепа на мнението, че той може да бъде полезен на пострадалите и на обществото само извън затвора, е изпратена до прокуратурата...Инициаторите тази петиция изразяват несъгласието си с решението на Апелативния съд в Бургас, наложил ефективна присъда на човек, "който както с миналото си, така и с поведението си след инцидента е доказал, че заслужава втори шанс..." - тази глупост е подписана и изпратена до прокуратурата от :


 • Калина Петрова – туроператор,
 • Ваня Стойчева – музикант, издател,
 • Христина Арабаджиева – сътрудник в адвокатска кантора,
 • Милан Миланов – хирург
 • Ивелина Петкова – видеооператор,
 • Христо Димов – квантов физик,
 • Иванка Килимперова – преводач,
 • Мария-Десислава Филипова – журналист,
 • Ива Кусева – юрист в агенция за недвижими имоти,
 • Виктория Константинова – пенсиониран химик,
 • Ема Константинова – ТВ продуцент,
 • Виктория Иванова - медицинска сестра,
 • Марина Петрова - историк, както и над 10 студентки.
Очевидно малоумието или "Стависки манията" са заразили лекари, адвокати, лингивсти, физици, та дори и 10 студентки, които се подписали под абсолютно малоумен документ, та чак имали нахалството да го изпращат и на прокуратура ?!? Уважаеми дами и господа, защитници на човешките права и онеправдания "герой" - Максимчо, сумите които има да плаща не са нищо! Ще му дадем на момчето заем, докато си излежи присъдата в затвора, а после ще си плати с лихвите - и толкоз! Какво са се разциврили тия женоря, че не можело да влезе в затвора, за да може да работи! Те не се погледнат, че цялата компания, написала и подписала петицията, всичките са перачки на червени пари! Да му дадат на заем и готово! Вижте им професиите и съдете бедни ли са, или крадли! Имам познати банкери, ще му уредя заем и ще може да си плати кръвнината, както си му е реда де...Не пожелавам на никой от гореспоменатите двуличници които са се подписали под петицията, да изпитат тези нещастия които изпитват родителите на убитите умишлено /защото този РУСКИ кретен е употребил алкохол и е седнал да управлява в нетрезво състояние автомобила си/ две деца /вкл. и Мануела Горсова - защото това младо момиче в най хубавите си години е почти труп/. Докога ще разрешаваме на РУСКИТЕ пияници и алкохолици да обиват децата ни!? Този изрод Ставийски бих го осъдил на много по дълъг срок затвор и бих изхвърлил ключа! Дано да го оправят манафите в пандиза! Предлагам да открием подписка за налагане на по - строго наказание на РУСНАКА СТАВИСКИ! А тези които са се подписали под петицията за спасяване на Ставийски ще кажа - това са русофили и агенти на руските тайни служби! Предлагам да направим нова петиция, която да се казва "Петиция против Петицията за спасяване на руския алкохолик - убиец!", пък като полежи малко - ще му дойде акъла в главата !

1 коментар:

 1. Da, vednaga podpisvam, samo da ne ostane samo na dumi! Pianstvoto ne e opravdanie za smek4avane na prisadata, naprotiv! Kakto i visokite skorosti po opasni pati6ta i t.n...Navsiakade v normalna Evropa Xamarite za zabraneni za dvijenie po normalnite pati6ta...
  Triabva da leji boklukat, dano spravedlivostta vaztarjestvuva edin pat i zavinagi v BG!

  ОтговорИзтриване