понеделник, 23 февруари 2009 г.

Внимание! СтаниШЕФ говори! Опасно за вашето здраве!

**Знаете ли какво означава "go about carelessly dressed"? Това е английския вариант на типично българската думичка разпищоля. Буквално преведено " ходя небрежно облечен" или разговорно "не си е наврял ризата у панталона". Тези дни другаря - имбецил, нямащ нито един работен ден през живота си - Сергей Дмитриевич Станишев (родом от Украйна, но по тъжни стечения на обстоятелствата премиер в България и краде от България), продължава малоумната си (и неспирна) атака срещу господин Бойко Борисов, твърдейки по медиите, че разбираш ли ме, г-н Борисов се бил "разпищолил". Това негово изказване поражда в мене следните директни въпроси (отговор не чакам от сергей, ама не ми и трябват, аз си ги знам):

1. Наистина ли ти отива другарю премиер (макар и некадърен, нечестен и крадлив) да използваш думи от този род, или просто злобата ти от това, че комунистите вече си отивате, те кара да не се съобразяваш с това което дрънкаш и говориш като треторазряден шлосер с незавършено основно образование (да ме прощават шлосерите, уважавам ги повече от сергей)?
2. Възможно ли е, г-н премиер на цяла една държава, да сте едновременно и толкова голям лицемер ?
3. Другарю Станишев, ти нямаш ли си (някаква) работа в тази държава, та си започнал като развален грамофон да коментираш кой какво казал и да го повтаряш по незнам си колко пъти ?
4. Къде са ти коалиционните партньори другарю, господата Симо и Доги да отговарят заедно с теб за кражбите и недомислиците на тройната коалиция?
6. Кой се е разпищолил другарю, вие който изпокрадохте Топлофикация, Трамкар, Софийски имоти, ДДС-то на народа, бюджетния излищък, горите, имотите, спестяванията, банките, образованието и какво ли още не, или някой друг ?
5. Личи ти, че си нервен другарю станиШЕФ, защо си се изнервил?


*Всякакви обръщение към станишеф, ги пиша умишлено с малки букви, не за друго ами защото този крадец не заслужава дори и името му да се пише с голяма буква!
4 коментара:

 1. Четох че рускините полудяли да се женят за турци.Ами какво чудно има че и нашия руснак им се нагоди?

  ОтговорИзтриване
 2. Провокираш ме да продължа с разговорните сравнения – какъвто пастира (министър-председателя), такива и кучетата му (министрите), а те оставиха гладно стадото (народа).
  Но такова бездънно море от политическа наглост и лицемерие, управленска престъпност и лъжи, морална низост и бездушие не съм си представяла, че могат да съществуват...да, ама не...тази сутрин при Бареков – Емилия Масларова и Орешарски – отврат...за пореден път, поредните, които или наистина са малоумници, или си мислят, че народа е. Но той не е – обаче трябва да го докажем през лятото.

  ОтговорИзтриване
 3. Напоследък Масларова напоследък твърди, че масово Англичани се записвали на трудовата борса в България, щото тука било икономически рай... цифри не се споменават, обаче при проверка от наша страна, се оказва, че Масларова е права, наистина има Англичани записани в бюрата по труда... 17 броя за цяла България... какво да говорим повече :(

  ОтговорИзтриване