понеделник, 16 март 2009 г.

Внимание! СтаниШЕФ убива !

На 15-ти Март (вчера), висшите сили дадоха ясен знак свише, до какво води управлението на СтаниШЕФ и той самия. "Около 70-годишен мъж получи инфаркт по време на представянето на книгата на министър-председателя Сергей СтаниШЕФ “Защото сме социалисти“ в Бургас." Бог да го прости човека, явно не е издържал на "защото сме социалисти" и нейната "белетрическа" същност. Поредната жертва на управлението им, но първата предизборна такава - лошо начало! Явно книгата действа смъртностно заедно с автора си, та и двамата по - добре да бъдат изгорени на клада (да се чете ДА СИ ХОДЯТ), защото където мине БСП - нищо живо не вирее! Другарю СтаниШЕФ, вземи та свърши нещо полезно за тази ”държава” вместо да представяш книги и да си убиваш електората! Остави тези книги! Направи нещо нормално - ожени се, създай дете, иди войник или нещо подобно, вместо да ни обясняваш ”защо сте социалисти”! Ние не социалистите го знаем много добре, пък и голяма част от вашите го знаят, но не признават! Божи знак е това - БСП ще се спомине в изборната нощ, като обявят резултатите и тогава всички ние ще запалим по една свещ поради това, че най - накрая сме се избавили от тях завинаги. В заключение предлагам нова обложка за книгата на червения вожд, точно като на цигарите и точно толкова истинска...!

24 коментара:

 1. поздрави за редакцията на корицата.Но за да се сбъдне прогнозата ти за изборната нощ трябва доста да поработим,защото на предните избори много млади хора гласуваха за БСП-цялата преса е в техните ръце и всяка добра идея на дясното пространство се оплюва и опорочава моментално.Опитват се да припишат на Костов някакви си 200хил.$,а ,,батко и братко'' прибраха 140 млн.лева-ами само те ли са?

  ОтговорИзтриване
 2. Прав си, трябва да се работи повече, трябва да накараме възможно най - много млади хора да гласуват !!!

  ОтговорИзтриване
 3. много, много несериозно и преднамерено. няма надежда за тази страна, щом и младите хора "мислят" конюнктурно

  ОтговорИзтриване
 4. Браво, Слави, надявам се да има повече будни хора като теб :-)

  ОтговорИзтриване
 5. Младите, гласуващи за БСП са просто потомците на червената номенклатура. Те гласуват, както са инструктирани от свидните си дядо, баба, татко.

  ОтговорИзтриване
 6. Доста пошло и елементарно

  ОтговорИзтриване
 7. надявам се на народа да му дойде ума в главата и да гласува и то както трябва

  ОтговорИзтриване
 8. Защо мислите че като не гласувате за БСП имате акъл съмнявам се

  ОтговорИзтриване
 9. Хи-хи:)Много добър анализ.Поздравления.

  ОтговорИзтриване
 10. @Анонимните, 1-во не обичаме анонимните коментатори, но да кажем че няма чак толкова значение. Който гласува за БСП няма акъл в главата, доказателствата са налице

  ОтговорИзтриване
 11. Такова младо,арогантно и нагло същество не съм срещала в 30 годишния си педагогически стаж.Не проумява ли че сам си копае гроба а ако полицаите,които цивилизовано все още настояват за своите права извадят срещу тях това което носят в кобура какво ще стане?

  ОтговорИзтриване
 12. Ей, много анонимен комунист тука, много нещо. Аз за разнообразие съм анонимен, който споделя мнението на автора, за жалост май не и оптимизма му за изборната нощ. Не знам защо имам чувството, че ГЕРБ ще се появи на мястото на НДСВ и двуглавата мафия БСП/ДПС ще си остане на власт. Както винаги.

  ОтговорИзтриване
 13. На оня анонимен комунист ще му кажа: Който е на двадесет години и не е комунист, значи няма сърце. Но този който е на 40 години и е комунист, значи няма ум!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 14. Абе хора вие освен да плюете няма ли друго какво да правите!!!!!!!!!!!
  За разнообразие може да започнете да работите.Не е много сложно, вместо да бистрите политиката по български маниер - т.е. тоя е нагъл, оня е еди какъв си. Ами вие какви сте? Като сте толкова добри къде сте?

  ОтговорИзтриване
 15. РАБОТИМ И МИСЛИМ

  ОтговорИзтриване
 16. Добре тогава за кого ще гласувате - за бившите ченгета и пожарникари ли?!! Аз пък предпочитам "нагъл" млад образован комунист пред ченге което не може да говори правилно, пъчи се като маймуна и плюе по всички.
  А госпожата учителка с 30 години стаж май е по-добре да помисли скъпите и полицаи кой ги вдига, защото не е трудно човек да се сети, след като и формалния (и неформалния) лидер на ГЕРБ е полицай. И госпожо, мисля, че е по-добре да помислите за учениците си, защото всички виждаме как ги обучавате...

  ОтговорИзтриване
 17. Като чета написаното, вече ми е напълно ясно защо България е на това положение

  ОтговорИзтриване
 18. цитат:Младите, гласуващи за БСП са просто потомците на червената номенклатура. Те гласуват, както са инструктирани от свидните си дядо, баба, татко.НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ:Те не помнят репресиите на режима,доносите от всеки срещу всеки,затворите за 2 вица(Виж началото на Биг Брадър)страха и мизерията на не богоизбраните.Младите гласуват за БСП,защото червените мафиоти владеят целия медиен пазар и промиват мозъците на цялото поколение след 1985г.,владеят 90%от икономиката и финансират всякакви мръсни трикове срещу лидери от дясното,дори и срещу обикновени членове и съмишленици на СДС

  ОтговорИзтриване
 19. коментар и от мен - Павел

  За съжаление няма много надежди за оправия в България. От 20-тина коментара, които виждам тук, поне 1/2 са от анонимни комунисти, почувствали се обидени от анализа на книгата на СтаниШеф.
  Лошото е, точно тези хорица със сериозна мозъчна недостатъчност трябва да са обидени на техните любимци - управляващите, защото те изядоха пенсиите на бабите и дядовците им, те ги оставиха без работа и тънещи в мизерия. Въпроса е, че промиването на мозъците едно време с изпити по-БКП, са свършили работа. Явно бързо са забравили, че колкото пъти дойде на власт, праименуваната БКП като БСП, води да пълна разруха в държавата (96-та - хиперинфлацията при управлението на некадърния Виденов, сега Станишев и всичките спряни еврофондове и още много вътрещни държавни проблеми).

  ОтговорИзтриване
 20. @Павел за съжаление си прав. За радост обаче те ще си отидат.... след изборите !

  ОтговорИзтриване
 21. Павел

  Да, това е обнадеждаваща мисъл. На за да стане това трябват и гласовете на младите гласоподаватели. В противен случай твърдия електорат на БСП ще си свършат тяхната работа, а ние отново ще гледаме от старни безучастно и ще съжаляваме за изпуснатата възможност (ОТНОВО) и дано не е за последно.

  ОтговорИзтриване
 22. @Павел, точно за това се борим. Този път се надявам да не гледат безучастно...

  ОтговорИзтриване
 23. Блогът ти е доста интересен, поздравления!

  ОтговорИзтриване
 24. @Георги Грънчаров: Мерси, същото важи и за твоя, който редовно следя :)

  ОтговорИзтриване