четвъртък, 9 април 2009 г.

Масларова reality show

Емилия МазНярова (пардон Масларова), отново избухна: "Нашите деца подражават на мутрите, те имат потребителска нагласа и за тях е важно какво ще получат...бла бла бла", казала другарката при откриването на форума "Ние жените и нашите деца", правейки се на дръж ми шапката, все едно не Тя и хората от накадърното управление са виновни за това какво правят децата, ами някой друг...?! Карай, ние не Ви се сърдим, вие толкова си можете...Лошото обаче е, че това изказване ми прилича малко на пикаене срещу вятъра, тъй като, ако не бяха МУТРИТЕ тя нямаше да е там и да се вози на Бентли, станиШЕФ също а и никой от кръга им. Всъщност, днешните деца няма на кого да подражават ако не са мутрите. Артистите са ни бедни и живеят като скотове. Пари за култура няма. Телевизията ни е като порно - реалити. Социалните приоритети са сбъркани . Положителните герои от едно време мизерстват, така че не се сърдете на децата - те просто следват официално наложения ни от комунистите обществен модел... и това е. С други думи, я сакам да съм у парлЯмента и да 'зимам, а другите ще има да 'зимат !

16 коментара:

 1. Любима Йорданова10 април 2009 г., 5:56 ч.

  Слави, къде намери тази снимка? Тя е от стария й период. Сега Масларова, като министър на социалните въпроси, се грижи за имиджа си на модна икона. Колкото до децата, те отразяват историческото време, в което живеят. Ако комунистите ни създадоха мутрите, естествено е децата да подражават на тях. Няма други герои, интелигентността не е ценност, разбира се в представите на Масларова за живота и нейната ценностна система, която граничи с дрешките - рокличките, обувките, чантичките...

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна снимка! Сякаш показва с ръка с колко са вдигнали пенсиите. Между другото напишете "Масларови 5 млн." в Google-то и вижте какво излиза!

  ОтговорИзтриване
 3. Другарката Масларова не харесвам.Никога и не съм я харесвала.Всъщност доста малко "хора" от парламента и свързаните с него институции ми допадат,а уви шепичка са тези,които са се отличили в изказванията си ,показвайки,макар и малък,но някакъв зачатък на искреност и евентуално загриженост-дали поради истинност или ,защото се страхуват да не им литнат задниците от удобните кресла,това не знам.
  Масларова ми е във висша форма противна.Винаги е била.Навява ми странни асоциации за масла/не от ароматните/-едни такива лепкави,изплъзващи се и оставящи след себе си неприятни усещания на мазно.Бррр.
  Рядко така човек,когото не познавам лично може да ме погнуси,но тя е в челната ми листа в това отношение.
  При такива "изцепки"/а при нея те са в серия-демек завидна честота,подплатени и със непроумнително за мен самочувствие/винаги съм се чудила дали все още в тази глава има поне два импулса между някои съхранени неврони,които да осъзнаят колко нелепи,трагикомични и малоумни изказвания за това!!!
  Ей,аман от простаци бе значи!
  Жал ми е за тази наша малка България...не бих искала да мисля,че това е облика на държавата ни...
  Иначе за децата не смятам,че процеса е толкова едностранен-прекалено сложно е оформянето на детският характер,психика и поведение,че да се дават едностранчиви мнения за изграждането му/не,че това,което е написано не отговаря на истината,а е просто част от нея,има и други параметри/.Но тук вече много мога да пиша,а не обичам да се разливам по този начин.

  Поздрави:)))

  ОтговорИзтриване
 4. другарко какво стана бе разбрали защо билетчето ти е било с тая цена 17000 на полет със космическа совалка

  ОтговорИзтриване
 5. Аз съм родител и имам дете ясно е какво мисли за моето дете госпожа Масларова. До тук добре, но като си дойде от училище моето дете и като ме пита "Мамо, защо аз не получавам парички като другите деца в карта?", аз трябва да й отговоря, че ние имаме високи доходи и бла бла бла...., обаче тогава детето пита: "А защо тогава все нямаш пари?" и аз какво да й обясня, че плащаме големи данъци и огромни сметки. А детето мъдро заключава "значи мен не ме признават като другите деца, аз имам отличен успех, а на двойкаджиите им плащат за това" И от тук нататък разговора е много сложен. Аз се опитвам да обясня, че като учи сама ще си изкарава парички и няма да чака да й ги даде някой, ама то детето не е глупаво - веднага ме апострофира, че ще й ги вземат за данъци. Айде сега да видим кой прави невъзможна борбата ми срещу мутроподобно развитие на децата. Аман от хора размахващи пръсти да ми дават наклон на живота. Аз им плащам заплатата и не ми е приятно да наричат невръстното ми детенце мутра. От друга страна по стар български обичай крадеца вика дръжте крадеца. Бих искала да кажа на госпожа Масларова следното: "Уважаема госпожо, само доброто ми възпитание ме спира да Ви уведомя какво точно мисля за Вас. Моля, госпожа Масларова, ако й липсва възпитание, то поне да не проявява глупост на обществени места и да не си позволява подобни исказвания за хора, за чието бъдеще тя и нейните колеги нямат никакви заслуги. Много от българските деца имат трудно детство, лишени са от елементарни неща или ако имат най необходимото то никой не може да ги упрекне в мутризиране, че искат нещо по - добро. Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му, а вие превърнахте голяма част от българите в "малки хорица", както обичахте да казвате едно време, защото сведохте мечтите им до свъзването на двата края. Дано не се гордеете със себе си.

  ОтговорИзтриване
 6. Масларовица е най-най противната и нагла комунистическа мутра. Моля да се скрие и да не се показва повече, защото физиономията й ми причинява пристъпи на агресия!!! Само си помислете колко е дебелокожа и безочлива, вози ми се в Бентли, раздава на фирмата на мъжа си обществени поръчки за милиони, носи само обувки "Прада" и "Гучи"... Егати социалния министър, егати чудото...И на всичко отгоре само говори колко била ниска безработицата и колко добре били българските майки, че взимали 90% от заплатата си, докато били в майчинство...а горките западно-европейки - само 75%...да то българките като ги осигуряват масово на по 200-300 лева, направо са за завиждане...

  ОтговорИзтриване
 7. "Социалните приоритети са сбъркани . Положителните герои от едно време мизерстват, така че не се сърдете на децата - те просто следват официално наложения ни от комунистите обществен модел... и това е."
  Струва ми се, че ви е объркан мирогледа.

  ОтговорИзтриване
 8. Не ми е любимка Масларова, нито другите членове на правителството, но очаквам с нетърпение да винат изборите, да дойдат други управляващи и да видим тогава кой ще ви е виновен за всичко, като вините сега само комунистите.

  ОтговорИзтриване
 9. ех, их, ах, ох!
  До един сте възмутени от висотата на разума и морала си.
  Ми да не ви избирах аз управляващите, бе!

  ОтговорИзтриване
 10. Aлоууу,коментиращата/ият "Масларова"-заради такива като тебе сме на това дередже!Това ли ти е оправданието в защита?!Много лесничко,но ето и другата страна-факт е,че е избрана,но е и факт,че не си подава оставката въпреки хулите за мизериите,които натвори-тоест,лишила е мозъка си от човечност,избирайки парите и собственото си благоденствие/що да не-нали ние сме я поставили там,кой ни е крив-ама и кой ни забранява анализа??? или и на него нямаме право?/.Факт е,че и другите й колеги,които убедена съм,много по-добре познават подмолните й игрички,театри и сие,не вземат да й подметнат идеята да се откаже от поста си-ох,ама чакай бе-ми и те като нея...тц,тц,тц-мислиш ли,че ако знаехме какво ни чака,щяхме да я изберем?Мислиш ли,че народа ще да е толкова тъп,че ако има друг кандидат,по-достоен/малко смешно ми звучи тази дума в контекста на политиката,но поради липса на друга/ за мястото й от нея,и този кандидат излезе за гласуване,везните няма да натежат в негова полза?
  И след като защитаваш някого,що не вземеш и да вметнеш няколко аргумента-то такива всеобщи заключения за калпавите кандидати всеки знае.
  С какво въпросната труженичка Масларова спомогна по отношение на развитието,израстването,облика на държавата ни?
  Толкова ли няма достойнство и чест сама да си подаде оставката...или аз сум голямата ентусиастка,а?
  И поради що да не гледаме от висотата на морала си?Да не би да ни липсва такъв?/'щото аз съм с претенциите,че не ми липсва/.

  ОтговорИзтриване
 11. Безсънница,
  отговарям само на въпроса: "Мислиш ли,че народа ще да е толкова тъп..." с въпрос:
  А на теб кой факт те кара да мислиш обратното?

  ОтговорИзтриване
 12. :)))
  Тъй като не обичам да ми се отговаря на въпроса с въпрос/възприемам го като избягване на собствена аргументирана позиция/,ще отвърна също с въпрос/в духа на ответното/-"Изписаното дотук малко ли доказателство ти се струва?Коментарите по медии,масовите вълнения покрай най-широко известните изцепки на Масларова,вкл.хилядите загубили къщите си,семействата и битието си покрай наводненията/един трагичен пример/ дали са реакция на тъпизъм"?

  ОтговорИзтриване
 13. парторг (Масларова знае какво значи)10 април 2009 г., 21:44 ч.

  Мила моя, бивша комунистке!Ако ми отговориш на въпросчето без да лъжеш ще те цункам и стисна ръката по социалистически!
  1.Колко са пенсионерите с твоята максимална пенсия от 700 лв.
  2.Колко от тях са над 70 години?
  3.Колко от тях не са били доностници, милиционери,партийни секретари и директори?
  Чакам скъпа Другарко!(от урял писмо)

  ОтговорИзтриване
 14. "Аз съм родител и имам дете ясно е какво мисли за моето дете госпожа Масларова. ......
  ...Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му, а вие превърнахте голяма част от българите в "малки хорица", както обичахте да казвате едно време, защото сведохте мечтите им до свъзването на двата края. Дано не се гордеете със себе си."
  от Анонимен / петък, 2009, Април 10 14:15
  Анонимен, страхотен коментар! Просто нямам какво повече да добавя.

  ОтговорИзтриване
 15. Кхм, ще кажа, че уважавам позициите ви само от куртозаия. Убедедена съм, че това по медиите, форумите и т.н. си е здраво вайкане, въхкане и "всички са маскари".
  Няма да ви убеждавам сега. Ще се убедите, като видите следващата управляваща коалиция.
  Ако се окаже, че съм сбъркала ще поднеса извиненията от министерския си пост.
  Вижте около какво сте обединени - около отвращението от всичко и всички.
  За кой ще гласувате, "за някой, който не е като тия" или пак за месията на бял кон.
  Вие не знаете, какво искате да получите.
  Е, ще получите това, което не искате - мен.
  Ха на бас!
  Не е необходимо да се отчайвате, някакви поколения ще измрат, някакви ще дойдат след тях, някои вероятно няма да помнят "робството" и т.н.
  Имате избора да развивате индивидуално, след като не можете да се развиете като общество.
  Аз лично постигнах някакво собствено съвършенство за себе си и децата си.
  А вие?

  ОтговорИзтриване
 16. "Уважаема " "Масларова",
  колкото и много да ми коства това,ще се опитам да запазя нормален тон на общуване,макар че ми хрумват някой доста цветисти определителни обръщения.При все това,за пореден път се убеждавам едно-обяснява се на човек ,който разбира!
  Ако желаеш да смяташ българският народ за тъп-твоя воля,аз избирам да вярвам.
  Ако желаеш да се идентицифицираш с политическата персона,която си се именовала-отново твоя воля-това говори достатъчно добре за тебе,аз предпочитам да не си виря носа чак дотам и то неоправдано.
  Ако предпочиташ да се изразяваш в стил "български политик"-превод-задават му въпроси,той се чуди на кое по напред да не отговори и как да завърти нещата към друга плоскост-отново твоя воля,аз предпочитам да си изразявам мнението открито и в моят си собствен стил и разбиране.

  Колкото до мен-за годините на които съм,абсолютно невисокомерно и ненадуто мога да твърдя,че съм постигнала доста,което други на тази възраст не са и няма да постигнат,поради липсата на подобни далеч не добри преживявания-и какво от това,питам?Едно е да постигнеш,друго да осъзнаеш,съвсем трето да оцениш.Ако си егоист в най-висша степен-гледай себе си,аз предпочитам да си задавам въпроса на какво бих могла да науча човек,който би имал желанието да разбере как да не е егоцентрик и манипулатор,долна мижатурка и заклет песимист.Няма да се обяснявам точно тук каква съм,що съм като постижения,но съм доволна,че и ако да нямам друго/в което се съмнявам,но айде от мен да мине/-самосъзнание не ми липсва,нито вяра/не в господ,да уточня/.
  Всеки има право на своето мнение-ти си избрала такова,но замисли се над собствените си думи-в какво огромно противоречие си с тона си и изказаното/основно за съденето,ако изобщо ще се направиш,че разбираш/-и моля,не питай какво имам предвид,че сигурно трябва да си ударя главата в стената,ако прочета нещо подобно...

  ОтговорИзтриване