вторник, 14 април 2009 г.

Каквато ни държавата - такива ни туристите

Имаме "новина" дами и господа (ама тъжна). Медите гърмят, как по заслуга на правителстото - руските туристи "налазвали" българските курорти. Имало увеличение спрямо същият период миналата година...бла бла бла бла... и още словоблудства. Надушвам поредният предизборен трик на управлявата триглава ламя, целяща да покаже на хората колко много "е направила" за един от най - важните отрасли в милата ни татковина. Уви това не ме кара да се радвам, даже някак си ми става тъжно. Не за друго, ами каквато ни държавата - такива ни и туристите. Като изключим социално слабите алкохолици - Англичани, Германци и прочие... досега ни липсваха само руските такива - да идват последните голтаци тука и да стане още по - жалка картинка. Лично аз имам преки наблюдения как братушките все пияни ходят, крадат гъски и кокошки, бият се, карат се, вдигат шум и врява и носат повече злини от колкото ползи. Не, че имам нещо против руснаците (и рускините!), ама вместо некъдърното ни правителство да води политика която да направи курортите ни атрактивни за платежоспособните клиенти... то е заето с предизборни промени на закони, кражби, раздваният на сгради на приближени., съмнителни обществени поръчки и др... а после гърмят как се грижили за туризма... Руские идут, плохо, плохо!

Русские идут, коммунистов будет мертв !

4 коментара:

 1. Не знам какви точно са английските алкохолици по нашите курорти (ти си ги нарекъл социално слаби)...само преди ден се върнах от Англия и видях пияните англичани там. Но за друго ми е думата - в Англия видях ДЪРЖАВАТА какво прави за хората, икономиката, търговията, чистотата, природата, туристите.

  Малко снимки тук:
  http://www.facebook.com/profile.php?id=1456998058&ref=profile

  ОтговорИзтриване
 2. От селскостопанска държава (до преди няколко години) трудно ще стане топ туристическа дестинация ...

  ОтговорИзтриване
 3. Лично аз имам преки наблюдения как братушките все пияни ходят, крадат гъски и кокошки, бият се, карат се, вдигат шум и врява и носат повече злини от колкото ползи.
  Toja me razmaza....da ne si obarkal ciganite ot vashe Selo sas Bratushkite......i ka de na moreto mogat da se kradat kokoshki i gaski....Sl Brjag..ili na Zlatnite..Albena?? da otidem i aza da si otkradnem njakoja kokoshka......

  Pi4 ..ti da ne si izpil Kilo Amtifriz predi da napishesh tova

  ОтговорИзтриване
 4. Не смятам,че пича е изпил кило антифриз,иначе в момента ще се налага здрава детоксикация.Братушките по нашето Черноморие идват,за да пият без мяра,шотландците,холандците ,украйнците-също.За филипинците ич нема да отварям реч.Защо?Защото в нашата държава алкохола е разрешен за лица под 21 години-нещо,което в някои от гореспоменатите държави далеч не е така.След това-тук никой няма да ти забрани в дискотека на морето да се изтипосаш без дрехи,особено ако си от женски пол,особено ако си чужденка,особено ако природата щедро ти е давала в гръдната зона, и особено,ако не ти пука,щом си плащаш алкохола и си вееш байряка.Тук чуждестранните туристи са в рая ,благодарение на "законите" и анархията ни-в държавите,от които пристигат има догми,има принципи,законово постановлени и откърмени от най-ранно детство,според които подобно поведение е недопустимо-и какво става с куче,пуснато на свобода/прощавайте за анималният пример,но горе-долу е същото/-ами държи се като отвързано-тука за такива като тях е рай/прощавайте и за повторението,но натъртването не е никак случайно/,особено алкохолен...

  ОтговорИзтриване