четвъртък, 30 април 2009 г.

Внимание: опасен вирус и в България !

Докато световната здравна организация откри новият вирус, заплаши света с пандемия и почти затвори границите с Мексико за да се минимизира риска от хора дали фира заради опасният свинския грип. У нас, в милата ни татковина е открит още един вирус който е в пъти по - опасен и трябва да се вземат спешни мерки! Вирусът се нарича ”политически”, и се разпостанява чрез НЕГЛАСУВАНЕ. Симптомите са потоянен глад, студ, безработица, бездомие, корупция в особено големи величини и др.. В момента най-разпространен е щамът С.С.БСП-А.Д.ДПС-С.С.НДСВ. Характерно за вируса е, че един щам, който се счита за победен след години се появява отново, какъвто е случаят с щамът И.К.ДСБ, Я.Я..РЗС и подобни. Борбата с вируса е изключително трудна, тък като той мутира непрекъснато (например т.н. царски щам или пък воленов щам). Единственото позната ваксина за този много опасен вирус се нарича ГЛАСУВАНЕ, прилага се веднъж на четири години, по определен график (през 2009 година ваксинацията е определена за 5-ти Юли), родените преди 1940г. е препоръчително да не се подлагат на ваксинация, тъй като ваксината не дава добри резултати при тях а и при хората с които живеят. Българските учени са открили и бързодействащи лекарство, но с доста странични ефекти, казва се: АК-47, доза 7.62 или 5.45....
За бога братя гласувайте, за да не се разболеем отново!

19 коментара:

 1. Слави, показваш:
  - отлични медицински познания (оценявам го като лекар);
  - правилна политическа ориентация (казвам го като шеф на областен предизборен щаб)

  Свеж, забавен остроумен, както винаги:))

  ОтговорИзтриване
 2. Де да можеше с АК47! Трябва по нормалния начин, но самото лекарство е дефектно. Ваксинирането върви по план вече 20 години, но лекарството...Дано тазгодишна ваксинация се окаже ползотворна срещу споменатите щамове, че иначе има вероятност BGпациента, да бъде изолиран, като опасно болен и завърши с летален край!

  ОтговорИзтриване
 3. И за кого ще ми препоръчаш да гласувам?
  И защо, какви са гаранциите, че няма пак да бъдем излъгани?!

  Разбирам, да се плашеха измамниците от съдебна отговорност! Или от божията справедливост! Или от истинско възмездие от ръката на ощетените!

  Положението е такова, че се нуждаем от хайдути - народни закрилници или да възкръсне Инже войвода! Какво ни будалкате с някакви избори дето се случват веднъж на четири години!

  ОтговорИзтриване
 4. За да гласувам искам партия с икономическо-политически план (също както бизнес план)в който посочва как ще действа, какво предлага, какви проблеми очаква и да се обвърже с реално изпълнимо обещание, например след 3-10 неизпълнени точки от обещанията, с което образно казано да си сложи главата на дръвника и да може да и се търси съдебна отговорност ако се прави на ударена и не иска да си тръгва(не знам дали е възможно). Предлагам да се гласува, но с празна бюлетина на първи тур, а на втори за някоя малка партия но само да не е за БСП, СДС, НДСВ и най-важно ДПС, ГЕРБ от сега почват да ме плашат че ще станат като тях. ПП:Извинете ме за лошата граматика.

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен каза...
  "И за кого ще ми препоръчаш да гласувам? И защо, какви са гаранциите, че няма пак да бъдем излъгани?!"

  Е, какво, да не се гласува ли? Нима през зимата, когато има вероятност да се разболееш излизайки навън, не излизаш? Излизаш, нали? Дори да си ваксиниран срещу някои вируси, възможно е да "пипнеш" такъв, против който не си. Но ти излизаш. Защото може и да не се разболееш. И никой не ти дава никакви гаранции. С изборите е същото - излизаш и гласуваш. И се надяваш този път да си направил по-добра преценка отколкото преди.

  ОтговорИзтриване
 6. Аз не желая да гласувам поради простата причина,че няма за кого.Обичам България,но не виждам кой и как ще ме накара да остана тук.Дотегнало ми е от безхаберие,завист и лицемерие.Живеем в шибана държава и вместо да се замислим как да си направим живота по-лек и спокоен,напротив-всеки се мъчи да прецака всеки и да изкара лична изгода на гърба на другия.Един преподавател ми беше казал,че колкото години се гради едно нещо,толкова трябват и да бъде разрушено.Същото важи с пълна сила и за комунизма.Докато бабичките и дядовците ходят под строй да гласуват за 1 лимонада и 1 концерт на Ивана и тем подобни фолк фурии,а ДПС си провежда "изборния туризъм" необезпокоявани от никой трябва да си луд да идеш да гласуваш.Никой не може да ме убеди,че трябва да го направя.Искам всички хора,които имат малко здрав разум да не го правят,за да покажем,че и ние имаме гражданска позиция и сме пречупили робската психика и ни е писнало от разни дебелогъзи малоумници да ни се правят на интересни с неграмотни изказвания в ефира на една или друга национална телевизия.

  ОтговорИзтриване
 7. Господа аз Ви препоръ4вам да гласувате, но не от страх а по съвест и да избереме достойни политици ако все още ги има.Ние българите с този български манталитет за никъде не сме,мнозина наши политици ако могат да се нари4ат такива са от край време маскари.Господата от парламента са само едни пастири които държат народа на празна ясла без избщо да им пука за нищо.ДПСто плаши своя електорат с още един възродителен процес и изкарва хоратаси да гласуват аз Ви каня и Вие да излезете да гласувате против бойко против волен защоте те са хората които работят за ДПСто.Вси4ки знаеме виждаме 4уваме какви са хората в парламента доносници корумпирани пак на тях ли щесе оставеме да ни управляват време е ве4е да им дириме сметки да ги пратим дето им е местата сградата на Яни Янев само той ще ги приюти.Агосподата от дпс-то стига са плашили избирателите с изселване със смяна на имената им ние сме държава от ЕС някъде да има подобно нещо,смяна на име или изселване не съм 4ул инезнам.Та препоръкатами всеки да гласува по съвест ане по принуда или за пари,но не и за досегашните маскари искаме да видим нови лица млади хора които ще работят нема да се джавкат като досегашните бушмени.

  ОтговорИзтриване
 8. До анонимен:На парламентарни избори няма втори тур !!! Гласуването с празна бюлетина гарантира оставането на власт на БСП-ДПС-ако ти харесва не си търкай чехлите да ходиш да гласуваш,още 4 години със Серго и ще имаме еднопартиен парламент и избирателна активност 99.8%.Само че гласоподавателите ще са малко над 4,5млн.-ако не знаеш къде ще са останалите-питай,ще ти отговоря

  ОтговорИзтриване
 9. Аз искам да гласувам за държавници,не за политици. А има ли държавници ,които да мислят за тази държава и за съдбата на целия народ? Ето това е въпросът,който си задавам.За сега няма такав и ше се въздържа.

  ОтговорИзтриване
 10. До Венци:Ами и аз мога да ти кажа,къде ще са разликата между 7 милиона и 4.5 - някъде на запад или далеч на Изток,където можеш да живееш нормално без да мислиш за дребни битовизми,които те натоварват изключително много.Прав си за БСП и ДПС,но искам да видя,кой и как ще спре бабите и турците да отидат под строй да си дадат вотчето за любимите партии.Докато тия хора не измрат не виждам някоя различна партия на кормилото на държавата.Всички млади хора се изнасят,а тези,които евентуално останат рано или касно ще предпочетат да се махнат,защото никой не гледа в България какво можеш,а колко имаш!!!

  ОтговорИзтриване
 11. @Даниел:,,кой и как ще спре бабите и турците да отидат под строй"-Аз и ти и вс.които мислят като нас можем да ги спрем!!! Нима не познаваш 100 човека,които да убедиш че гласуване с празна бюлетина е запазване на статуквото,нима нямаш 100 абоната в skype на които да изпратиш послание. Цялата преса е червена-факт,ами използвай свободното пространство, защото още 4 години БСП-ДПС и наистина населението ще падне под 5млн./ок.3,2млнгласоподаватели/.От 18 г. се занимавам с избори и бих искал да привлека вниманието ти на някои факти:предизборните кампании в СДС се правят с минимални средства-парите едва стигат за преизборен щаб,повечето от дейностите се финансират от членски внос и кой каквото отдели от джоба си.А срещу това БСП изсипва огромен финансов ресурс/неизчерпаем/-виждал съм го с очите си и не е необходимо да го доказвам.Замисли се откъде идват тези пари???На миналогодишните местни избори даже нагло предложиха да заплатят цялата сума за дебат на местната кабеларка за да поканят безплатно кандидата на СДС за дебата/не можехме да си го позволим финансово/. Тази престъпна коалиция трябва да бъде спряна и от нас зависи това.Времето е малко и за съжаление ,,не е наше".Така че,кой с каквото може-действайте!!!

  ОтговорИзтриване
 12. Венци,за безкрайните финансови ресурси на БСП си прав,както казах по-горе за комунизма,че колкото време се е градил,толкова ще се и руши,т.е. остават още 20тина години,в които масовите гласоподаватели ще изчезнат(хората с изкривено мислене,овчето мислене),обаче да "подчекна" и друга тема,за образованието в България(и по-точно висшето),като масата от преподавателите преподават някакви лекции,които са преподавали и преди 20 години,т,е, от една страна,не сме конкурентно способни със знанията,които получаваме и едва след като напуснем университета научаваме всичко необходимо от практиката.От друга страна самите преподаватели нямат интерес да дадат актуалната информация,която те имат с цел да нямат конкуренция в наше лице,защото те се подвизават като консултанти на няколко фирми.Единици са тези,които го правят и те са хора,които имат нормално мислене и виждат,че няма подготвени кадри,които евентуално да задвижат нещата със знания и умения.Темата е необятна и отнема доста време разискването и и може би тук не е най-подходящото място.Но както е казал навремето и Атанас Буров овчия народ се управлява най-лесно...оставяш го да си пасе,стрижеш го,доиш го ,а той си блее кротко..
  Ако искаш може да поговорим повече на тези теми.Скайп-а ми е wonder4o_

  ОтговорИзтриване
 13. Хайде тези които призовават тук за гласуване да посочет един от тези кандидат помияри дали е достоен да изведе България в нова светлина ,далеч от алчността и корупцията

  ОтговорИзтриване
 14. Със честност и фобра дума трудно се прави политика и почти невъзможно да бъде някой такъв политик (честен и праведен), ние също сме виновни за това (не отстояваме правата си) мисля си ако гласуваме масово за малките партии без значение кои, с цел да вкараме повече и различни такива в парламента т.е да няма абсолютно мнозинство, дали тогава няма да удрим с един куршум 2 заека: Да се борим срещу тези които са узурпирали власта и да упражним правото си на глас. Смятам че ако достатъчно много хора го направят ще има ефект, така и така не можем да вярваме на никой, нека ги накараме да се захапят за гушите и да си извадят кирливите ризи (поговорката казва: Ако искаш да научиш грешките си попитай враговете си)
  svPAVEL

  ОтговорИзтриване
 15. Правете се че не забелязвате правописните грешки, така става като бързам и не си проверявам какво съм написал.
  svPavel

  ОтговорИзтриване
 16. Много добра статия!

  ОтговорИзтриване
 17. Стига с тези коментари от ,,анонимен".Не мога да си представя 100кг. мъж да ми пише като анонимен - на улицата анонимен ли си, или се перчиш като.......? Страхливо е .....Робско е ......Ако възникне дискусия как да ти отговоря-,,до анонимен номер 4 или номер 5". Само комунизма и затворите слагат номера различни от ЕГН-то/socialiti number/.
  В БГ няма толкова ченгета-на всеки блог да сложат по една кука,пак ще останат достатъчно свободолюбиви мозъци да им покажат колко са смешни.Ако нямате обичаен ник, пишете име според настроението си-пак е по добре отколкото анонимен.Аз съм Венци, в нета може да ме срешнете и като emergency_doc.

  ОтговорИзтриване
 18. До последния анонимен/св.Павел вероятно/Има нещо наречено 4% бариера и то не е случайно-измислено е преди нас, за да не се разпилява представителството на избирателите.Естествено аз няма да ти внушавам как да гласуваш,но ми се вижда утопично ,,да се захапят за гушите".Управлението на всички нива все пак изисква и работа/понякога доста отговорна/-ако само се хапят кой ще работи??? И имай впредвид, че когато управляващите почнат да се хапят,народа почва да се бие, и то не на шега. Надявам се, че не това са вижданията ти за бъдещето

  ОтговорИзтриване