понеделник, 18 май 2009 г.

Предстои голямото крадене (на гласове)

Азер Меликов - дясната ръка на СерГЕЙ станиШЕФ е назначен на длъжност "експерт към политическия кабинет" на Сержо, но това не му пречи да оглавява борда на "Информационно обслужване" - фирмата която брои бюлетините и извършва обработка на резултатите. Азерчо е и човека който създаде сайта Бойкостов. Т.е. дясната ръка на шефа на кражбЪта, ще събюдава дали няма да има такава на гласове, ще въвежда едни цифрички, ще прави едни изчисления... Това го приемам като: педофила да се грижи за децата в детската градина. Диабетика да живее в къща от захар. Сираче да гледа семейни колледни филми по новогодишните празници и т.н.т.... та ако си мислите, че с такива хора като Меликов в "Информационно обслужване", изборите ще бъдат честни... лъжете се, жална ни майка! За бога братя и сестри, гласувайте за да може да бъдат изметени докато е време!

5 коментара:

 1. Не забравяйте, че на откриването на предизборните си кампании другите партии събраха по около 10 хиляди човека, а Доган - над 50 хиляди. На първите евроизбори БСП и ГЕРБ вкараха по петима депутати, а Доган - четири, като разликата в гласовете не беше много голяма. Кой е виновен - Доган или тези от вас, които отказаха да гласуват?
  Спомнете си думите на Карбовски: "ДПС взе почти една четвърт от 30 процента гласуващи. Това означава само едно - една четвърт от 30% са 6-7% от хората, които имат право да гласуват у нас. Това винаги е бил ресурсът на ДПС. Партията на Доган просто участва в мач, в който електоратите на другите партии не се явиха. И точно тук българите влязоха в своя апоплектичен страх: "Турците управляват!". И така е, и не е така. Не турците управляват, а българите абдикираха от държавата си - досега като партии, от неделя и като електорат. Българите са известни с това, че могат да се разсърдят на друг етнос заради това, че ражда повече деца (циганите примерно). Известни са с това, че ако една плашеща ги партия вземе каквото може от избори, българите ще си кажат - ето, робството иде. А робството не е турско, то винаги е било българско.
  Най-българското робство е да не правиш нищо - 18 години да не смениш политическата класа, докато електоратът на Доган набъбва и узрява."
  http://v3rmin.blogspot.com/2007_05_01_archive.html

  Вчера Бойко каза, че трябва да гледаме на тазгодишните избори като на мач с две полувремена /за ЕС и за НС/. Трябва да водим убедително в първото и да ги бием яко във второто. А това става с гласуване.

  ОтговорИзтриване
 2. Съгласен! Проблема, че хората не са гласували досега и по тяхната схема за разпределяне на гласовете... ДПС печели. Точно за това апелирам постоянно всички да гласуват!

  ОтговорИзтриване
 3. У наше село и умрелите ги водят още у списъците с избиратели.Естествено умрелите гласуват за БйеСйеПйе.Сигур щот по слецата у комисиийките са все "наши момчета" :-D

  ОтговорИзтриване
 4. Време е! Не мислите ли, че трябва да агитирате всички около Вас да гласуват!

  ОтговорИзтриване
 5. Определено ще е голям цир и на тези избори, ама какво да се прави, ще видиме, дано да има промяна от миналия път.

  ОтговорИзтриване