събота, 13 юни 2009 г.

Цветан Цветанов води листата на ГЕРБ – Варна

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е водачът на варненската листа с кандидатите за народни представители от партията. Окончателната подредба бе обявена официално от областния и общински ръководител на ГЕРБ – Варна, Павел Димитров, който заема второто място в списъка. Цялата листа съдържа общо 24 имена на специалисти в различни сфери.

Аз също съм в листата!
Малко инфо за мен: име СВЕТОСЛАВ ДИМИТРОВ ТРАЙКОВ - роден на 22.12.1983, IT специалист. Член на Районния УС на ПП ГЕРБ в район ”Младост”-Варна. Организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ в район "Младост" Варна. Координатор на проект “Изследване и разработване на алтернативни модели за организация на градския транспорт в община Варна” с бенефициент Община Варна и управляващ орган МРРБ, по оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013. Съучередител на „Гражданско сдружение за социално подпомагане – Варна”. Член на обществения съвет по градска мобилност на Варна. Член на работната група по транспорт на ПП ГЕРБ – Варна. Съорганизатор на кампанията за редуциране на жертвите по улиците „Не на агресията” и др.

5 коментара:

 1. успех, г-н Трайков!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря Ви! Наистина да си пожелаем успех и на 5-ти Юли да изметем комунистите и да ги пратим където им е мястото... като например по затвори и прочие!

  ОтговорИзтриване
 3. Слави, не че не те харесвам, но заглавието на статията /"Цветан Цветанов..."/ не си пасва със снимката /твоята/ в "свежо".
  Поздравявам те за това, че си в листата, желая ти успех и да работиш здраво!

  ОтговорИзтриване
 4. @marystaneva - Благодаря за пожеланията (и за критиката) !

  ОтговорИзтриване