сряда, 13 януари 2010 г.

Нека поздравим БСП за подривната дейност

Бойко Борисов: "Нека поздравим БСП за подривната дейност. Те винаги са били добри в тази посока, не случайно са взривявали църкви, правили са лагери, така че нищо ново от тях не мога да очаквам. Направиха изявления в България, пренесоха ги в Брюксел. Ще се пошегувам с народната поговорка, че в ада на казана с българите не слагали дяволи да ги пазят, защото самите българи се дърпат в казана. Ще очакваме решението на комисията. До късно разговарях с колеги от Европейската народна партия, които смятат, че тя се е представила добре, че в този капан, в който са я вкарали, е реагирала емоционално, което е нормално за всеки един човек. Бих се обърнал към БСП и НДСВ - на жените не се правят такива работи, те вярно е, че няма как да знаят, но на жени не се правят такива работи"

5 коментара:

 1. Ami, kato o6te ne e vkaran nito edin bandit ot BSP v zatvora, 6te ni pre4at!

  ОтговорИзтриване
 2. Подривна дейност???
  На калпав водолаз, водораслите му пречат.

  ОтговорИзтриване
 3. Мисля,че западняците все пак ще преценят по достойнство нашата кандидатура.УСПЕХ!!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. И аз мисля, че комунягите направиха услуга без да искат. Успех на Желева и на БГ.

  ОтговорИзтриване
 5. В никакъв случай не смятам,че госпожа Желева е получила 'Слаб' за представянето си!
  Тя беше атакувана от високата трибуна на Европейския Парламент пред очите на цял свят ит не кой да е, а представете от своя сънародничка...! НЕВЕРОЯТНО,НО ФАКТ! Изумителен,както за нас Българите в чужбина,така и за тези в страната ни,а вероятно и за самите присъстващи в залата!
  Когато подобен сценарий се разиграва между отделните политически сили и партии в рамките на България е обяснимо-спорове,дебати,несъгласия съществуват между отделните представители на партии във всяка една страна-къде по интелигентни,къде по-бурни полемики-зависи от темперамента на тези,които участват в тях!
  НО КОГАТО ПОДОБЕН ДЕБАТ И СБЛЪСЪК НА ИНТЕРЕСИ МЕЖДУ ПРЕДТАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ СЕ ИЗНАСЯ НА ОФИЦИАЛНА ТРИБУНА И ТО НЕ КЪДЕ ДА Е ,А САМИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ-ТО В СЛУЧАЯ НЯМА ПОБЕДИТЕЛ;ИМА САМО ГУБЕЩИ- ГУБИ БЪЛГАРИЯ,ГУБЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,КОИТО СА В РОДИНАТА НИ И ВСИЧКИ НИЕ,КОИТО СМЕ ИЗВЪН НЕЯ!
  АЗ КАТО БЪЛГАРКА В ЧУЖБИНА НАЙ-ДОБРЕ ОСЪЗНАВАМ КАКВО СЕ СЛУЧИ В ОНЗИ ДЕН НА 12.01.2010! АТАКАТА СРЕЩУ ГОСПОЖА ЖЕЛЕВА БЕШЕ БУКВАЛНО АТАКА СРЕЩУ ИМИДЖА НА БУЛГАРИЯ И НАС БЪЛГАРИТЕ,ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ!
  СМЕЯ ТАКА ОТКРИТО ДА ИЗКАЖА ГОРЕПОСОЧЕНОТО,ЗАЩОТО МНЕНИЕТО СЕ СПОДЕЛЧ ОТ 99% ОТ бЪЛГАРИТЕ В ИРЛАНДИЯ,С КОИТО ОБМЕНИХМЕ МИСЛИ И МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА.
  АЗ,С МОЯ ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ ЕЗИК(ТОВА Е МОЯТА СПЕЦИАЛНОСТ) СЪЩО БИХ СЕ СМУТИЛА ПРИ ДЕМОНСТРИРАНЕ НА ТОЛКОВА АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ СРЕЩУ МЕН И ОТ ТАКАВА ТРИБУНА,И ТО ОТ МОЙ СЪНАРОДНИК,КОЙТО БИХ ОЧАКВАЛА ДА МЕ ПОДКРЕПИ НЕЗАВИСИМО ОТ ПАРТИЙНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. В ЗАЛАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ СЕ ПРЕДСТАВЯ ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ И ТОВА НЕ Е МЯСТО ЗА САМОЦЕЛНИ БИТКИ НА ОТДЕЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.
  КОГАТО СИ В ЧУЖБИНА ОБИКНОВЕНО ЗАЩИТАВАШ ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ,НО САМО ДОНЯКЪДЕ,ЗАЩОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС Е ПО СВОЕМУ 'ПОСЛАНИК' НА БЪЛГАРИЯ ЗАД ГРАНИЦА!
  ОТ ГОРЕПОСОЧЕНОТО СМЕЯ ДА ЗАКЛЮЧА,ЧЕ ОЦЕНКАТА НА ГОСПОЖА ЖЕЛЕВА НЕ Е'СЛАБ'-ВСЕКИ ОТ НАС БИ ИЗПАДНАЛ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ,АКО ПРЕДИ ОЩЕ ДА Е ИМАЛ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ДОКАЖЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН КАТО ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ Е АТАКУВАН И ЗАОБИКОЛЕН ОТ АГРЕСИЯ И НЕГАТИВИЗЪМ,КОЙТО ОЧЕВИДНО БЕ ПРОЯВЕН КЪМ САМАТА НЕЯ!
  иСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ НЕ ЧЛЕНУВАМ И НИКОГА ПРЕЗ СЪЗНАТЕЛНИЯ СИ ЖИВОТ НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ,НО ИЗКАЗАНОТО Е ПОРОДЕНО ОТ ГРАЖДАНСКАТА МИ И ЧИСТО ЧОВЕШКА ПОЗИЦИЯ!

  С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХ,
  ГАЛИНА ГЕОРГИЕВА
  ИРЛАНДИЯ

  ОтговорИзтриване