четвъртък, 14 януари 2010 г.

Няма вариант ”Б”. Стоим зад Желева

Бойко Борисов: "Много добре скалъпен сценарий, много добър капан. За пореден път българската поговорка, че на българския казан в ада няма дяволи да пазят, сработи. Искам да кажа, че в подривната дейност БСП нямат равни, изиграха ни. Лошо е, че това вреди на имиджа на България и на всички нас. Но те никога не са мислили за доброто на България и го казвам, защото още вчера следобяд те направиха пресконференция и всъщност заявиха какво ще направят от Брюксел.

Мога само да дам пример как действах аз когато Ирина Бокова от БСП кандидатства за шеф на ЮНЕСКО. Изпратих двама министри в Париж, политическият ми съветник по международните въпроси Ради Точев поддържаше ежечасова връзка с нея. С президента Първанов разговаряхме с премиери и президенти на други държави, за да я подкрепят. Когато тя се върна дойде лично в кабинета ми да ми благодари, целунахме се, пожелахме си успех, че българка е станала шеф на ЮНЕСКО. Ако бях като БСП и НДСВ, които са срам за нас, щях просто да извадя като главен секретар колко пъти съм арестувал племенника й и щях да кажа: "Ето лелята на един крадец на коли в България къде е тръгнала".

2 коментара:

 1. Стойте, стойте, щом срама нямате. Поне заради едното българско достойнство да бяхте се сетили - Желева не е България, обаче се оказа некомпетентна българска лъжкиня. Свършиха ли ви се хората, та се инатите да я пробутате и на ЕС? Ама какво ви се чудя - наглият Станишев не е сам в манталитета, види се. :)

  А Бокова е чиста проба излъскано комунистическо изчадие, не е проблемът в крадените коли. Не извъртайте. :Р

  ОтговорИзтриване
 2. Понеже няма мнение на автора(освен в заглавието), ще коментирам Б.Б.
  Толкова смешни аргументи и толкова махленски тип реакция, че се чудя да се смея или да плача.
  А това с племенника на Бокова е направо отвратително!За сведние племенничката и се самоуби.Пренасянето на дебата от аргументи и факти за съответната личност( компетентност, имотно състояние, неверни декларации) към личния живот (фриволност в поведението?!, близки и роднини), с цел опетняване и омаловажаване на позициите, е просто жалко и смешно.За премиер, обаче е и още нещо.

  ОтговорИзтриване