събота, 3 април 2010 г.

Няколко изречения за начина на работа на МВР

Публикувам тук коментара на Милка Иванова по повод изказването ми във Facebook, относно малоумното роптаене на няколко платени комонустически писачи, как арестите на Гоцанов и бившият. министър на Отбраната били с "прекомерни използване на сила". В крайна сметка комунистчетата какво искат да ги поканят да влязат сами в ареста ли?:

"За голямо съжаление арестуването на заподозрените в престъпление не е покана за танц или калесване с бъклица вино, а си е дейност, която предполага използване на сила от страна на полицията, при спазване на определен ред, определена последователност от действия, и така наречените ПРОЦЕДУРИ, в които са регламентирани съответните заповеди и команди към заподозряните в престъпление лица. А тези процедури, команди и заповеди са еднакви за настоящи и бивши министри, за бай Иван и за бай Хасан. За каква агресия и грубост говорите след като ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА. Другото си е ваш проблем. За мене тези сълзи и сополи се леят злобно от хора припознали се в ролята на заподозрени в престъпление, от хора с червени задници, от поръчковата журналистика , поръчкови сдружения и организации за права и прочие хелзински подлагари.
А колкото до гилотината, до крумовите закони, тези прийоми и методи са изиграли положителна роля в други исторически времена в България и при други народи.
Именно ЗАЩИТНИЦИТЕ на Авдрей-ЛУКАНЧЕТАТА, които в продължение на 20 години упражняваха властта, гаврейки се със суверена, ще ни докарате до референдум за ГРАЖДАНСКИ СЪД. И защо не, след като сме демокрация?!Овластяващите да посочат съдиите и заседателите, които ще съдят тези управници, които по произход и по генезис са си престъпници. На 100% съм сигурна, че техните родители бащи и дядовци са онези терористи, които след 1944 организираха именно народния съд, на който ни подхвърлихте, действаха агресивно и грубо, осъдиха не само тези, които заслужаваха, а именно профашисткото управление, но подложиха на геноцид цялата ИКОНОМИЧЕСКА КЛАСА-дребен, среден и едър бизнес, унищожиха предприемчивата част на българския народ. И днес наследниците на онези груби и агресивни бедни и мързеливи терористи, та техните наследници за втори път ограбиха труда на българския народ. Защото,ако не Ви е известно, до 1989г държавните материални активи бяха ОБЩОНАРОДНА СОБСТВЕНОСТ , оценени на 166 милиарда, от които в държавната хазна са влезли 3 милиарда. Та за първи път на един от тези,к оито крадъха и грабиха му пребили въшка на гъза , като му креснали "на колене, вие сте престъпник". Тази гавра и този ценизъм, двукратни експроприатори на собствения си народ, ограбване двукратно от едни и същи фамилии,такова явление няма в нито една от бившите соц.държави. И вашите крокодилски сълзи само наливат масло в огъня - граждански съд за възстановяване на справедливостта. Да аз съм за наказание и експроприация на двойните експроприатори на българския народ и оправдавам методите,прийомите и средствата в тази насока..."

P.S. Целият народ трябва да ръкопляска и да благодари на Борисов и Цветанов, за тези невиждани неща които се случват в държавата
P.P.S. Останалите крадци да се готвят!!!

3 коментара:

 1. Аха, невиждани. То не е и за гледане. А защо "платени комонустически писачи"? Кои са те?

  Нямам никакво намерение да ръкопляскам на милиционерите, които си правят клипчета с унижвани от тях хора и раздават присъди пред микрофоните. Да бяха се снимали и с пищящите деца на Гуцанов или как там му беше името - щеше да е пиар за чудо и приказ. И да вземат най-накрая да представт годни доказателства, вместо телевизионни фойерверки.

  ОтговорИзтриване
 2. Хайде и тук още един зящитник на ЗАПОДОЗРЕНИТЕ в престъпление.
  Проглушиха ни ущите с нарушени права на ЗАПОДОЗРЕНИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .Все пак арестуването не е покана за танц или калесване с бъклица вино.Кои процедури са нарушени?Процедурите на МВР при арестуване на заподозрените в престъпление ,в които са разписани включително командите и заповедите,вътрешноведомствената нормативна уредба или онези процедури на правозащитницитниците от поръчковите медии,поръчковите организации ,поръчкови социолози,политолози и дърдъралози?.20 години си седяха и мълчаха по отношение на законовата уредба ,която утвърди БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ,пълна безотготговорност на управляващите по отношение на техните решения.В резултат унищожаване на икономиката на нейния ПРОИЗВОДСТВЕН СЕКТОР .20 години ни дърмониха за демократичен социализъм,за пазарна икономика,за неолиберални реформи и прочие и прочие демагогии и словесни еквилибристики.Нищо от тези теоретични брътвежи не се случи в нашата Българийка.Днес истинското състояние на икономиката е ИКОНОМИЧЕСКА КАТАСТРОФА.
  Ако вместо тези безплодни дискусии и гаворилни се впрегне обществено-икономическият елит на България в обективен анализ на процесияте ,явленията ,фактите,статистиките през тези 20 години и обективната оценка е:ТЕЖКА ИКОНОМИЧЕСКА КАТАСТРОФА ,то автоматически всички управлявали България без съд ще бъдат обвинени във ВИНОВНИЦИ ,в престъпници срещу българската нация.В този аспект Цонев и сие не само са АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ,но престъпници на ента степен.Явно всичките тези брътвежи и дърдорни за нарущени права и невинен до доказване на противното ще ни върнат демокрацията,чията висша форма е прякото избиране .ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ,пряко избиране от народа на ГРАЖДАНСКИ СЪД,СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ и прочие и прочие демократични форми и приьоми,които отново няма да се харесат на същите тези политолози,социолози,поръчкови медии ,организации и сдружения.Кои са те всъщност?Ами същите един дол дренки с управлявалите ни през този преход към нищото,към унищожаване на производствения сектор и ИСТИНСКА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА,все хора с един и същи генезис-ДВОЙНИТЕ ЕКСПРОПРИАТОРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,същите тези фамилии,които през 1944 експропреираха собствеността на предприемчивите българи,а след 1989г експропреираха техният овеществен труд в материални активи за 166 милиарда и напълно лумпенизираха българския народ.Така мислим ние от градчето до морето ,от селцето на 20,100 е прачие километра от морето.И това не са социопатични ,а силно патриотични размишления и умозаключения.

  ОтговорИзтриване
 3. Айде стига буламачи. Щом има престъпление, трябва да има съд, другото е от едно наше минало. Полицаите не са съдии, а прокурорите са на арестите, за да съблюдават процедурите и човешките права. Говорим за човешки права, не за театрални постановки с някакви хора по гащи и без гащи, и с пищящи деца. Значи всеки заподозрян трябва да бъде унижаван, а? И на децата му така им се пада, а? Позволено е сигурно и бременната му жена да проснат по корем. Убийствена логика на милиционерски кратуни. Ами утре ще те хванат по грешка и тебе, ще изкарат акъла на семейството ти, ще те изтипосат по гащи във филмче и тогава ще си говорим. :Р Висша форма на простотия и си плаче за Страсбург. И ще си го получи, познай кой ще плаща - във всеки случай няма да е Цветанов.
  А демокрацията се "оправя" чрез народното събрание, което приема законите, не чрез полицаите, които две годни доказателства не искат да съберат, но за постановките много ги бива. ГЕРБ си има мнозинството, да я оправи. Макар че пази, боже, от демокрация, осигурена от недоправени милиционери, селски кариеристи, мижави адвокатчета, пребоядисани комунисти и агенти на ДС. И аверчета на Валентин Златев, как забравих. :) Ха! Само си вижте премиера и няма какво повече да говорим. Пък може и да попрочетете "онзи доклад", който излезе в Конгрешънъл Куотърли, хахах. Ако искаш, може да ти го дам. :Р
  Прочее впрягат се магаретата, не свободните хора. А големите букви се приемат за неприличен крясък, сладурче. Също така, трябва да поработиш върху правописа и интервалите при писане.

  ОтговорИзтриване