петък, 21 януари 2011 г.

Бойко Борисов за вота на доверие

6 коментара:

 1. Отдавна си водя списък с възможните пречки.Ха ха -гръмнал ...друг път

  ОтговорИзтриване
 2. Хареса ми обръщението към Г-н Янев

  ОтговорИзтриване
 3. vbox7.com/play:14959a80 - СКАНДАЛНИТЕ ЗАПИСИ НА БАТ БОЙКО НЕ СА МАНИПУЛИРАНИ! МАНИПУЛИРАНО Е ОБЩЕСТВОТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! Това е експертен анализ на Атанас Чобанов - преподавател по КОМПЮТЪРНА ЛИНГВИСТИКА към Център за научни изследвания(Париж, Франция/за жалост и разбира се пак не в България/) по повод СКАНДАЛНИТЕ СРС-та с В.Танов, М.Бирата и премиерът на Република България Б.Б.! Така наречените СРС-та, с които именно последният сам си се оака! Точно за тези записи прокуратурата се произнесе, че са манипулирани!!! Айде гледайте клипчето драги съграждани и коментирайте!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Бойко Борисов се оказа един дол дренки с предишните управляващи, и с по-предишните. На всички ни беше ясно, че тези записи НЕ са манипулирани! Може и да няма алтернатива за правителство, но на мен лично тоя нагъл мафиот и обкръжението му НЕ МИ ТРЯБВА!!! Всеки сам си носи кръста, но не може за Иван да е едно, за Драган да е говно! Нарушиш ли закона - ще си плащаш! В цивилизованите държави това се спазва, в България народът е сляп или по-скоро не иска да признае фактите. Да не говорим, че е също и уморен и гладен, щото докато СуперБойко строи магистрала за 1 млрд евро независимо дали от ЕС или от други негови незаконни дейности - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ГЛАДУВА БРУТАЛНО!!! Това е фактическото икономическо състояние заради 40-50 години глупаци облечени във власт! Всичко друго е бош лаф. НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ!

  ОтговорИзтриване
 5. @Иван - А ти наясно ли си, кой точно е мошеника Атанас Чобанов?

  ОтговорИзтриване
 6. От "Шоуто на Слави" критикували Б.Б. на лична основа... този мъж Атанас Чобанов, за който честно казано нищо не знам, е мошеник... Добре де, зашо бягаме от въпроса - упражнява ли аджеба Бойко Борисов политически чадър над който и да е или не?! И ако след време излезне, че Е.. то тогава кво да мислим за другите му министри?! За така наречената, понастоящем, уж опозиция?! Ако ГЕРБ с огромните си обещания и голямата надежда у народа, която вляха с качването си на власт се оказват като предните управляващи какво остава всъщност за нас?

  ОтговорИзтриване