петък, 4 февруари 2011 г.

Завистта и простотията на Бай Ганьо

Воят покрай iPad-ите, които ГЕРБ си купи със субсидията, издава колко много ограничени и най-вече завистливи хора има в България. Завистливи са защото не им е толкова до похарчените пари, пари за глупости /примерно милиард лева за язовирна стена при Станишев/ се харчат постоянно и там недоволството е в пъти по-малко, а до това че на някой му подаряват нещо, все пак на завистникът никой нищо не му подарява и това го вбесява, как така ще подарят iPad с държавна субсидия, от неговите пари, от неговите данъци разбираш ли хахаха... Още вопли като "защо министърът взима повече пари от мен!?" "защо пращат правителствения самолет да взима българи от Египет" ... харчат държавни пари не за мен, а за някой друг... допълват картинката и образът на Вуте перфектно

via voxy


2 коментара:

 1. Не ме е яд, дека ми е зле, яд ме е оти на Вуте му е добре...
  Българска работа... :(

  ОтговорИзтриване
 2. Слави,
  Толкова си смешен с безрезервната си подкрепа за ГЕРБ, че сам не се усещаш. Вероятно компенсираш липсата на кариера като чавдарче/пионерче/космомолец. Ако Станишев беше купил iPad за своите депутати, докато беше премиер, сега щеше да го разнасяш като свиня - блажен вестник. Всъщност е разбираемо - видял си и ти някаква кариерка, и целуваш ръката, която те храни.
  Тая субсидия какво ли не я правихте - лани с нея Цецо и Бойко си "изплатиха" ипотеките на имотеца, дето ги направиха по-лани за изборите; сега iPad-и, че по-евтинко. Пък знае ли човек, след някоя и друга годинка предана служба на "нашата" партия може и ти да се пласираш с некоя джиджафка, всичко се случва.
  Дръж там до Цецо, той е напред с материала за недвижимите имоти, учи се.

  ОтговорИзтриване