понеделник, 8 август 2011 г.

10 златни правила за истинска женственост в нета

1. Запомнете! Името не е всичко, но е много. Едно е да се казваш Минка, а друго е – Магнолия. Не позволявайте на шантавите представи на родителите си и странните традиционни имена на родата Ви да препречат пътя Ви и към популярността в нета! Прекръстете се. Измислете си ник, който да казва всичко (пример: Писе, Муци, Бубе)
2. Ползвайте шльокавица, когато е възможно! Запомнете: истинските жени са тъпи, те не умеят да пишат правилно, а вървежните жени ползват US клавиатура и пишат само на английски (PRIMER:muci 6e se vidime li dneska 4e si zeh super qki pra6ki da ti gi pokaja sega izlizam na daskalo bye bye kiss kiss) Ако употребата на латиница не е позволена – за какво са емотиконите! Запомнете, че на никой не му пука, че сте от Велико Търново, ноооооо, ако го изпишете TarNovo… има разлика, нали (и не забравяйте емотиконите) ;)
3. На никой не му дреме за Вас, но циците Ви са нещо съвсем друго. Покажете ги, ако не ви стиска – покажете, колкото можете! Снимайте се максимално често и непрекъснато запознавайте околните с новите си снимки! Не е важно да обичате театъра, важно е да се снимате с най-якото и вървежно парче, дето играе във всички български сапунки. Дори не е задължително да му знаете името – важното е да ви има до него.
4. Запомнете: декорът и облеклото са важни! Не пропускайте готина кола пред която да нямате снимка, ако е на кръстовище и има опасност да ви се изплъзне – застанете плътно пред нея и щракайте – шофьорът ще почака. Не изпускайте опцията да се снимате в съблекалня, само не забравяйте да ги редувате – разнообразието на завесите говори за стил и изтънченост. Много е важно да сте добре гримирана и подходящо облечена. Винаги мислете за хората, които ще Ви гледат в нета – не ги подвеждайте!
5. Истинските жени пътуват – пътувайте и Вие. Ако следващите 3 месеца не Ви пускат отпуска от кварталната баничарница, където работите като продавачка – потърсете снимки на любимите си места и ги представете за свои. Не е важно къде е и какво е. Важното е да има палми, яхти и розови залези. Запомнете: снимките на разни музеи, статуи и паметници на изкуството са скучни. Можете да сложите снимка на Айфеловата кула, Статуята на свободата и Лондонското око – тях всички ще ги разпознаят – останалото е губене на време – не си правете труда.
6. Без мъже истинските жени не са жени. Не забравяйте да оповестите на света за настоящия си. Запомнете: важно е приятелите и последователите Ви да знаят, че на сегашния му е голям, а на бившия малък, никога не пропускайте да го обявите публично. Задължително разказвайте как и колко често го правите, ако е възможно – предоставяйте поне снимков материал.
7. Няма нищо по пикантно от края на една връзка и началото на нова. Не бъдете жестоки – споделяйте. Споделяйте терзанията си. Тръшкайте се. Описвайте колко сте нещастни или щастливи. Светът тръпне от нетърпение да разбере и най-незначителната подробност. Ако сте така добри да споделяте какъв боклук е настоящият Ви – всички ще Ви обичат (вероятно без Боклукът, но кво Ви пука за него).
8. Другите жени са кучки. Не пропускайте да се подиграете с облеклото и прическата им. Винаги поставяйте под съмнение тяхното интелектуално ниво. Бъдете запозната с детайлите, истината е в тях. Ако кучката не се е снимала от три часа, значи и е излязла пъпка на носа – обявете го, светът трябва да знае.
9. Светът обича дейните хора. Не забравяйте да описвате живота си. Разказвайте за всичко, което правите. Когато е възможно – снимайте. Важно е да описвате действията си точно и последователно. Пишете за ставането, душа, закуската, ласките на любимия и красотата на новата ви дрешка. Ако любимия прекара час в тоалетната и не ви обърне внимание – разкажете за сутрешния блок и актуалните теми, които са Ви направили впечатление. Продължавайте в същото темпо през цялото денонощие. Преди да заспите сменете статуса си на „нанка с любимото, гуш”, а когато се събудите започнете със „събудена за един прекрасен ден” и продължете в същия стил.
10.  Бъдете позитивни! Имайте мнение за всичко! Обсъждайте активно всичко! Посещавайте всичко! Харесвайте всичко! Бъдете максимално запознати и никога не се съмнявайте, че в интернет има нещо по-интересно от Вас! НЯМА.

снимка: e-vestnik

1 коментар:

  1. Грубо ,но готино !Поздрави !Реалността не винаги е нежна и приятна за ушите :)

    ОтговорИзтриване