вторник, 29 юли 2014 г.

Къде да отидем на почивка в Гърция

Има много начини за почивка в Гърция. Запознайте се с всички възможности и след това преценете коя ще е на-добра за вас.

Къмпинги
Почивка в Гърция на къмпинг не е това, което си представяте, базирайки се на опита си в България. Къмпингите са добре уредени и подредени. Баните и тоалетните са общи, но са достатъчни и чисти. Винаги има и топла вода. Може да се ползва хладилник. На повечето места има перално помещение и място за барбекю с всички необходими за него уреди.

Къщи
Често се случва няколко семейства да отидат на почивка в Гърция и да отседнат в къща, наета предварително. Това е страхотно решение за голяма компания, особено с деца. Къщите имат добре оборудвани кухни и прекрасно поддържани дворчета, в които децата могат да си играят на спокойствие, а вие да се съберете с приятели на чашка и на маса. Ако сте достатъчно хора, този начин на почивка ви излиза доста евтино.

Студиа
Ако сте само с партньора и детето, ще ви е по-евтино да си наемете студио. То обикновено е с малка кухня и тераса. Можете да ползвате и градината на хотела или къщата, в която сте отседнали.

Хотели
All incusive хотелите са удобни, а храната е отлична, но менюто е малко по-бедно и се лишавате от възможността да посетите очарователните малки гръцки ресторантчета. Затова е по-добре да пробвате почивка в Гърция на полупансион.

Решете какъв тип настаняване е подходящ за вас и прегледайте офертите на Procent.bg за изгодна почивка в Гърция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар